top of page
AdobeStock_229830409.jpeg

Zárt céges képzések

Amikor azt érzed, hogy nem úgy mennek a dolgok a szervezeten belül, ahogy az ideális lenne, vagy szeretnéd magasabb szintre emelni a csoportot, esetleg úgy látod, hogy épp itt az ideje egy frissítő képzésnek, akkor jövünk mi a képbe. Elvégzünk egy szervezeti diagnosztikát, s közösen megnézzük, mik azok a fejlesztési programok, amiket érdemes lenne lebonyolítani.

Nyílt képzések

Eredményes nap –

Aktivitás menedzsment

Volt már olyan, hogy a nap végén azt érezted, hogy egész nap dolgoztál, de nem jutottál el a teendőid végére? Sőt, szinte egy feladatot se tudtál kihúzni a listádról?

Mentél már úgy haza munka után, hogy alig láttál a fáradtságtól, pedig nem is volt megterhelő nap?

Ültél ott reggel az asztalodnál, és azon gondolkodtál, hogy mihez is kapj?

Ezekről a napokról nem lehet azt mondani, hogy eredményes lenne. De mégis mit lehetne tenni, hogy elégedetten állj fel az asztalodtól a munka végeztével? Mi kell ahhoz, hogy eredményes legyen a nap? 

A tréningen közösen kidolgozzuk, hogy 

 • mik azok az eszközök és technikák, amivel elérheted, hogy jól szervezett legyen a napod, 

 • mik azok a tényezők, amik mentén megfelelő döntéseket tudsz hozni és gyorsan, 

 • mit tegyél a zavaró tényezőkkel (egyáltalán honnan tudod, hogy most éppen egy figyelemelterelésben vagy, hiszen nagyon alamuszik tudnak lenni, s álcázzák magukat hasznos tevékenységeknek).

Egy olyan kézzelfogható végeredménnyel távozol, amit sikerrel fogsz tudni alkalmazni a mindennapok során. 

Eredményesebb napot akarok!

AdobeStock_83825573.jpeg

Lehet másképp kiválasztani, mint ami a megszokott mód? Ezen a workshopon azt nézzük meg, hogy mit jelent a tehetség és mit jelent a potenciál. 

Neked való az eseményünk, ha

 • ha növekszik, fejlődik a szervezet, ahol dolgozol;

 • ha úgy érzed, hogy sosincs meg időben a jó jelölt, és ezért nagy a nyomás rajtad;

 • ha szeretnéd tudni, hogyan mérhető a potenciál;

 • ha szeretnéd meggyőzni a vezetőket a potenciál-alapú kiválasztás előnyeiről;

 • ha szeretsz kiscsoportban tanulni.

A workshop következő időpontjai:

A jelenlegi helyzete tekintettel egyéni igényekre szabjuk az időpontot, akár 2-3 főre is tartunk ilyen jellegű fejlesztést

Online Violin Class

Potenciál alapú kiválasztás

Tervezni sosem késő!

AdobeStock_273430729.jpeg

Biztos a Te környezetedben is vannak olyan emberek, akik mellett látod, hogy elmegy az élet, miközben panaszkodnak egyfolytában valamire: rossz a munka, kevés a pénz, kicsi a lakás, vacak a kapcsolata. De ha megkérdezed, hogy akkor mégis mi a célja, arra nem tud válaszolni. Hát ezért vacak az élete. 

S biztos vagyok benne, hogy ismersz olyan embert is, akinél gyakorlatilag minden klappol. Nem panaszkodik, halad előre, fejlődik, gyarapodik a vagyona, s összességében azt vallja, hogy boldog. Ha őt megkérdezed, hogy van-e célja, biztos lehetsz benne, hogy igen. Sőt, több is! Ráadásul van terve is, amivel eléri a célját.

Ha tudod merre tartasz, akkor tudsz döntéseket hozni, felelősséget vállalni, problémákat megoldani. 

Ha nincs célod az életben, akkor sodródsz az árral, s arra megy életed hajója, amerre a szél éppen fújja.

Bár lehet, hogy sikerül évről-évre meghatározni a céljaidat, de eddig még nem, vagy csak kis részben érted el őket? Lehet, hogy haladsz szépen előre, de nem abban a tempóban, amiben szeretnél?

Ha az álmaidból nem csinálsz célokat, a céljaidból pedig tervet, akkor azt kell mondjam, pocsékolod a saját idődet és életedet! Provokatív vagyok? Felháborít, amit állítok? Lehet, de sajnos így van!

Számos életet láttam tönkre menni a céltalanság miatt. Sőt, tovább megyek, halált is.

De azt is láttam, hogy a jó cél micsoda erőt ad, s olyan helyzetekből hoz ki, ami már-már csodaszámba megy. 

Mit nyersz, ha tervezel? Minőségi és boldog életet!

A programon kiscsoportban dolgozunk, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani, így nem több száz ember közt elveszve kell célt alkotnod és tervezned. Max. 10 fő vehet részt egy ilyen 2 napos tréningen, ahonnan garantáltan úgy távozol, hogy a kezedben van a következő 90 nap részletes terve!

Konfliktusok a munkahelyen?

A konfliktusok pozitív módon történő megoldása olyan készség, amelyet fejleszteni és gyakorolni lehet.  A képzés egyik legfontosabb célja megérteni magam és a másikat a konfliktusban, a konfliktusok dinamikáját, rétegeit és szerepeit, sőt esélyeit.

Abban kérdésben, hogy egy konfliktus pozitív vagy negatív módon oldódik-e meg, döntő fontosságú a megfelelő kommunikációs taktikák alkalmazása.

A tréning után képes leszel megvizsgálni a saját kommunikációs és konfliktuskezelési stílusodat, valamint arra is, hogy hogyan állíts össze egy olyan konfliktuskezelési tervet, amely pozitív megoldásokat eredményez.

AdobeStock_255092045.jpeg

Akadémiák

HR akadémia

Ha érdekel:

 • Hogyan lehet a száraz elméletből szerethető mindennapi gyakorlat (a munkakörelemzéstől az éves stratégiai bértervezésig, a potenciáltól a 9-box-mátrixig).

 • Ha szeretsz kiscsoportban tanulni (5-8 fő) (a felhasznált eszközök és módszerek mind az eredményes tanulást segítik)

 • Ha helyben keresed a fejlődési lehetőséget (az ország keleti részében is rendelkezésre áll mindaz, amire szükséged lesz HR generalistaként, HR Business Partnerként és HR vezetőként).

Főbb témáink:

1. Tegyünk rendet a szervezetben!

Agilis eszközök, amelyek rugalmasak, és megadják a fejlődés alapját. Teljesítmény- (vagy viselkedés)menedzsment és kompenzációs rendszer, ami a szervezetre van szabva. A jövő HR menedzsmentje és a Lean HR.

2. Szóbeszédek helyett kommunikáció!

A hatékony 1/1 párbeszédek, a tartalmak szervezése, a szervezett belső és külső kommunikáció szakmai elemei. Kommunikációs csapdák. Szerkesztés és eszközök.

3. Szervezetfejlesztés és a tehetség helye!

Fejlesztési lehetőségek és igények, a tehetség helye a szervezetben. Eszközök, amik a fejlődést támogatják: Predictive Index, MBTI, 9-box-matrix, utánpótlás-tervezés.

 

4. A HR Business Partner világa!

A HR víziója és pozícionálása a szervezetben, milyen lehet a HR? Az üzleti folyamatok, az emberi erőforrás és a munkatársak elkötelezettségének biztosítása. Vezetők támogatása és vezetővé válás. A HR és a mutatószámok világa.

AdobeStock_174950274.jpeg
AdobeStock_200677643.jpeg

R.E.S.U.L.T. akadémia

Vezetőként élni sokszor elég magányos létforma, ami még inkább stresszessé teszi a mindennapi munkát. Tapasztaltad már, hogy szembejött egy probléma, amit megbeszéltél volna valakivel, de nem volt melletted senki? 

Előfordult már, hogy szerettél volna egy döntési helyzet előtt meghallgatni egy másik véleményt, de nem volt kitől?

Vannak vezetői dilemmáid, s nincs kivel egyeztetni? 

Szeretnél fejlődni, és olyan rendszert építeni, ami a vállalkozásod hosszútávú túlélést szolgálja? 

Úgy érzed, hogy elakadtál, és szükséged van egy támogató közösségre?

Akkor a R.E.S.U.L.T. Akadémián a helyed!

Mit is jelent a R.E.S.U.L.T.?

A R.E.S.U.L.T. Akadémia 8 moduljának köszönhetően teljes, átfogó fejlesztési térképet kapsz. A program során nem csak minden hónapban részt vehetsz egy 2 napos tréningen, ahol minden eszköztárat megkapsz, tematikusan rendezve, de egy teljes hónapos cselekvési tervvel távozol a tanultak alkalmazására. S ha mindez nem volna elég, a modulok között minden héten konzultálunk Veled az előrehaladásodról, a felmerülő elakadásokról, problémákról. 

Milyen tematikus modulok vannak?

Azonban mielőtt belevágnánk majd az egy éves komplex programba, van egy ajándékom számodra. Ez a nulladik lépés.

S ez nem más, mint egy kétnapos önismereti utazás, hogy megfelelően felkészülhess az előtted álló kihívásokra. 

Jól hangzik? Akkor nincs más, mint kattints:

bottom of page