top of page
AdobeStock_229830409.jpeg

Zárt céges képzések

Amikor azt érzed, hogy nem úgy mennek a dolgok a szervezeten belül, ahogy az ideális lenne, vagy szeretnéd magasabb szintre emelni a csoportot, esetleg úgy látod, hogy épp itt az ideje egy frissítő képzésnek, akkor jövünk mi a képbe. Elvégzünk egy szervezeti diagnosztikát, s közösen megnézzük, mik azok a fejlesztési programok, amiket érdemes lenne lebonyolítani.

Vannak tipikus problémák, amely közül legalább eggyel előbb vagy utóbb minden szervezet szembesül:

  • Kommunikációs problémák: Ha a csoportok közötti vagy belső kommunikáció nem megfelelő, a tréning segíthet hatékonyabb kommunikációs eszközök és módszerek kialakításában.

  • Konfliktuskezelés: Amikor a konfliktusok negatívan befolyásolják a munkakapcsolatokat, a tréningek segíthetnek a konstruktív konfliktuskezelési stratégiák kialakításában és alkalmazásában.

  • Motiváció és elkötelezettség hiánya: Ha a munkatársak elveszítik motivációjukat vagy nem érzik elkötelezettségüket, az önreflexiós tréningek segíthetnek az egyéni és csoportos célok tisztázásában, valamint a motiváló tényezők azonosításában.

  • Szervezeti kultúra problémák: Amennyiben a szervezeti kultúra nem támogatja a hatékony együttműködést vagy nem felel meg a vállalati értékeknek, a tréningek célzottan fejleszthetik ezen területeket.

  • Teljesítményproblémák: Ha a munkatársak nem érik el a kitűzött célokat, a tréningek segíthetnek az egyéni és csoportos teljesítményelemzésben, valamint a hatékonyabb munkamódszerek megtalálásában.

  • Változásmenedzsment kihívások: Amikor a szervezet számára fontos változások következnek be, a tréningek segíthetnek az alkalmazkodásban és az ellenállás csökkentésében.

  • Szakmai fejlődés hiánya: Ha a munkatársaknak nincs lehetőségük a szakmai fejlődésre, a tréningek által nyújtott önismereti és kompetenciafejlesztő elemek segíthetnek ezen területen.

Akadémiák

HR akadémia

Ha érdekel:

  • Hogyan lehet a száraz elméletből szerethető mindennapi gyakorlat (a munkakörelemzéstől az éves stratégiai bértervezésig, a potenciáltól a 9-box-mátrixig).

  • Ha szeretsz kiscsoportban tanulni (5-8 fő) (a felhasznált eszközök és módszerek mind az eredményes tanulást segítik)

  • Ha helyben keresed a fejlődési lehetőséget (az ország keleti részében is rendelkezésre áll mindaz, amire szükséged lesz HR generalistaként, HR Business Partnerként és HR vezetőként).

Főbb témáink:

1. Tegyünk rendet a szervezetben!

Agilis eszközök, amelyek rugalmasak, és megadják a fejlődés alapját. Teljesítmény- (vagy viselkedés)menedzsment és kompenzációs rendszer, ami a szervezetre van szabva. A jövő HR menedzsmentje és a Lean HR.

2. Szóbeszédek helyett kommunikáció!

A hatékony 1/1 párbeszédek, a tartalmak szervezése, a szervezett belső és külső kommunikáció szakmai elemei. Kommunikációs csapdák. Szerkesztés és eszközök.

3. Szervezetfejlesztés és a tehetség helye!

Fejlesztési lehetőségek és igények, a tehetség helye a szervezetben. Eszközök, amik a fejlődést támogatják: Predictive Index, MBTI, 9-box-matrix, utánpótlás-tervezés.

 

4. A HR Business Partner világa!

A HR víziója és pozícionálása a szervezetben, milyen lehet a HR? Az üzleti folyamatok, az emberi erőforrás és a munkatársak elkötelezettségének biztosítása. Vezetők támogatása és vezetővé válás. A HR és a mutatószámok világa.

Coaching
Human Resource
bottom of page