top of page

Katona Ágnes

Szeretem a folyamatos fejlődést, az önreflexiót és a szakmaiságot – így szereztem 20 év tapasztalatot HR területen, ipari és kereskedelmi szegmensekben, helyi és nemzetközi pozíciókban, majd 5 éve kizárólag a szervezetfejlesztési területre fókuszálok..
A párbeszédben hiszek, és abban, hogy minden vállalatnak lehet nagyszerű kultúrája.
Vezetés és stratégia, executive coaching, szervezetfejlesztés és HD eszközök, kompenzáció és egyéb HR- vagy szervezeti eszközök – ezekben segítem a partnereinket.

Katona Ágnes
Révész Tímea

Révész Tímea

HR szakemberként, 20 éve a szakmában, kiemelten az alábbi területeken szereztem tapasztalatot: HR adminisztrációs rendszer bevezetésének támogatása, a legkülönbözőbb és akár speciális pozíciókba kerestem szakembereket, működtettem és fejlesztettem beléptetési és beillesztési folyamatot, építettem ki értékelő, elégedettségi, célállító rendszereket, és komoly tapasztalatot szereztem munkaügyi és munkajogi támogatásban is. Munkaerő- közvetítés, direkt keresés és fejvadászatban szerzett tapasztalatom nagyban elősegíti a vállalati oldallal való közös gondolkodásmód megtalálását. Szervezetfejlesztés területen lelkesen keresem a kihívásokat.

Szilágyi-Bécsi Tímea

Azt valahol mindig tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, de egészen addig nem tudtam, hogy milyen formában, amíg el nem kezdtem dolgozni HR szolgáltatói területen. Munka- és szervezetpszichológusként és executive coachként az a küldetésem, hogy támogassam a vezetőket és rajtuk keresztül a munkatársaikat abban, hogy kiaknázzák a saját magukban és szervezetükben rejlő gyémántmezőket. Szívügyem a kommunikáció, a feladatmenedzsment, valamint az önreflexió elősegítése.

Szilágyi-Bécsi Tímea
bottom of page