top of page

Rólunk

Vállalati szférában nevelkedett vezetők vagyunk: mindketten 20+ év tapasztalattal, ezt a tudást 5 éve más szerepkörben és más irányban, ám sikeresen hasznosítjuk a szervezetfejlesztési munkáink során. 

A szervezetfejlesztési, tréning és coaching szolgáltatásaink egyediek, nincsenek "dobozos" megoldásaink, hiszen a helyzetek hasonlóak lehetnek, ám egyformák szinte sosem. Munkánk során az önreflexiót segítjük, autentikus vezetőket nevelünk. Szerintünk minden szervezetben lehet könnyedebb, hatékonyabb a működés - nincs elveszett ügy, csak kevés vagy nem megfelelő helyre irányított erőfeszítés.

Szerintünk a tanulás az elköteleződéssel kezdődik, és gyakorlással épül be, módszereinket úgy alakítottuk ki, hogy ne egyszeri élményt nyújtsanak, hanem a valódi változást segítsék. 

Vezetőként sok hibát elkövettünk, tanultunk azokból, megoldások születtek: diplomás coachként segítünk, hogy mások ne kövessék el ezeket a hibákat.

Összetart minket a kíváncsiság, őszinteség és fejlődni vágyás – ezeket az értékeket a partnereinkkel közös munka során is nyújtuk és megéljük.

Katona Ágnes

Szeretem a folyamatos fejlődést, az önreflexiót és a szakmaiságot – így szereztem 20 év tapasztalatot HR területen, ipari és kereskedelmi szegmensekben, helyi és nemzetközi pozíciókban, majd 2019 óta kizárólag az egyén- és szervezetfejlesztési területre fókuszálok..
A párbeszédben hiszek, és abban, hogy minden vállalatnak lehet nagyszerű kultúrája.
Vezetés és stratégia, executive coaching, szervezetfejlesztés és HD eszközök, kompenzáció és egyéb HR- vagy szervezeti eszközök – ezekben segítem a partnereinket.

Katona Ágnes

Szilágyi-Bécsi Tímea

Azt valahol mindig tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, de egészen addig nem tudtam, hogy milyen formában, amíg el nem kezdtem dolgozni HR szolgáltatói területen. Munka- és szervezetpszichológusként és executive coachként az a küldetésem, hogy támogassam a vezetőket és rajtuk keresztül a munkatársaikat abban, hogy kiaknázzák a saját magukban és szervezetükben rejlő gyémántmezőket. Szívügyem a kommunikáció, a feladatmenedzsment, valamint az önreflexió elősegítése.

Szilágyi-Bécsi Tímea
bottom of page