top of page

Nyáresti találkozások önmagaddal

Fedezd fel önmagad a Bujtosi-tó partján!

pexels-daniel-reche-718241-1556691.jpg

Gyere velünk: Katona Ágnes és Szilágyi-Bécsi Tímea kíséretében fedezd fel a boldogabb önmagad!

Képzeld el, hogy a tóparti fák között találkozol olyan emberekkel, akik hasonló úton járnak, mint te. Akik keresik a békét, a megértést és a fejlődést. Velük együtt építheted újra és újra önmagadat, lépésről lépésre, estéről estére.

Mi történik a Nyáresti Találkozásainkon? 

Először is: hozol magaddal egy kényelmes akármit, bármit, amin ülni szeretnél – legyen ez egy kempingszék, egy szép nagy puha pléd és párna . A cél az, hogy kényelmesen érezd magad, és élvezd a természet közelségét! 
Találkozunk a liget erre kijelölt helyén (a pontos helyet térképen jelölve küldjük a regisztráció után).

Körbeülünk, és a választott témánkat tréningszerűen interaktívan, közösen feldolgozzuk: pl. hogyan élj nyugodtabban, döntve az érzéseidről, stresszmentesen. Egyes témáknál az előre kitöltött kérdőíved egyéni, testre szabott eredményeit is megkapod, ezzel is segítve a fejlődésedet.

De legfőképp, a finom esti meleg levegőn, a természettel érintkezve tudsz magadról gondolkodni a hallottak alapján. Felteheted a kérdéseidet olyan embereknek, akik hasonló úton járnak, mégis egyediek a megoldásaitok és döntéseitek. Célunk, hogy egy támogató közösséget építsünk, ahol mindenki megtalálja a saját útját, és együtt fejlődhetünk a természet ölelésében.

Nyáresti találkozásaink

Mature Woman Closed Eyes

Szeretnék csatlakozni!
 

Helyszín:

Nyíregyházi Bujtosi-tó mögötti liget (a szánkódomb mellett)

A program díja: 

A részvétel regisztrációhoz kötött, a program díja 15.000 Ft alkalmanként. Ha mind a 4 programon részt veszel, akkor 12.000 Ft az egyes programok díja.

bottom of page